– En tradisjon vi må ta vare på!

Årets utgave av Jul i Nord-Odal er i salg! Redaksjonen melder at årgang 31 er fyldigere og har et mer variert innhold en noen gang. Her finner du lokalhistoriske artikler, dikt, «stubber» og mer tidsaktuelt stoff; fra USA via Sydpolen og helt ut til Mars.

– Dette er en tradisjon som det er verdt å ta vare på. Jeg blir hvert år imponert over at det er så mye interessant stoff å hente i bygda vår. Det er historiske hendelser som jeg tror mange i vår tid ikke kjenner til, og det er artikler fra nyere tid, sier Helen Austad Dalen. Hun var med i redaksjonen for den aller første utgaven i 1990 og har nå samtlige 31 i utgaver i bokhylla.

Redaksjonen for årets hefte har bestått av May Britt Rovelstad, Hans Ludvig Fredheim og Gunnar Nygård. I tillegg har et tjuetall skribenter vært bidragsytere. Flere av dem vil være nye bekjentskaper for leserne. Som vanlig har Jon Utheim (forsiden) og Rune Nor (strektegninger) satt sine visuelle preg på heftet. Se innholdsoverskiten her.

Årets hefte koster 150 kroner og selges på disse stedene: Sandberg, Marihøna, Odal Sparebank, Ukkestad samt Ny vekst og kompetanse på Sand; Mo-senteret, Østmoen sag og Joker Bakketun i Mo; Norli bokhandel på Skarnes og Thoner'n (Joker) på Slåstad.

Du kan også bestille på epost epost eller med VIPPS til 137046. Vi sender omgående (porto kr. 45 kommer i tillegg).

Som vanlig går overskuddet av salget til aktiviteter for barn og unge i Nord-Odal IL og til kulturminnelagets arbeid.

Her finner du en oversikt over alle 31 årgangene. Ta kontakt dersom du savner et hefte i samlingen din; vi har fortsatt eksemplarer av de fleste årgangene på lager.