Jul i Nord-Odal 2023 er i salg
Nå kan du også lese alle tidligere utgaver på nettet
 

Like sikkert som adventstida nærmer seg og den første snøen legger seg, kommer en ny utgave av Jul i Nord-Odal i salg.

Årets svært omfangsrike hefte, det 34. i rekken, inneholder lesestoff med stor tematisk spennvidde: historiske beretninger og artikler, barndomserindringer, dikt, noveller, intervjuer og ferske nyheter om romforskning. En oversikt over høstens kommunestyrevalg har også fått plass. Som vanlig er flere av tekstene illustrert med strektegninger av Rune Nor, mens Jon Utheim har ansvaret for forsideillustrasjonen. Utgiver er Nordre Odalen Kulturminnelag.

Ikke nok med det: Nå kan du lese alle redaksjonelle artikler fra Jul i Nord-Odal på nett! Samtlige årganger fra 1990 til og med 2022 er nå tilgjengelig i pdf-format for lesing og nedlasting. Gå inn på www.kulturminnelaget.no, klikk deg inn på Jul i Nord-Odal og velg forsiden av den utgaven du vil lese. Da får du opp innholdsfortegnelsen og en link som åpner hele dokumentet. Du vil også finne link til en fullstendig innholdsfortegnelse for alle årgangene. Årgang 2023 vil bli tilgjengelig i løpet av 2024.

Årets hefte koster 150 kroner og selges på disse stedene: ESSO Sandberg, Marihøna, Odal Sparebank, Ukkestad og Ny vekst og kompetanse på Sand; Mo-senteret, Østmoen sag og Joker Bakketun i Mo samt Libris bokhandel og Odal Sparebank på Skarnes.

Du kan også bestille på epost eller SMS til 909 81916. Vi sender omgående (porto kr. 50 kommer i tillegg).

Som vanlig går overskuddet av salget til aktiviteter for barn og unge i Nord-Odal IL og til kulturminnelagets arbeid.

Redaksjonen består av Asgeir Østli, May Britt Rovelstad, Hans Ludvig Fredheim, Ingrid Rovelstad og Gunnar Nygård.