HJEM
OM OSS
PROSJEKTER
VEDTEKTER
BOKBESTILLING
BLI MEDLEM
LINKER
KONTAKT OSS

STØTT OSS VED HJELP AV GRASROTANDELEN

 

 

 

 

 

Årets lokalhistoriske julegaver er i salg!

«Jul i Nord-Odal» årgang 2007 er nå i salg. Heftet har i år utvidet sidetallet og inneholder en rekke artikler, dikt og bilder fra ulike epoker. Hovedartikkelen er «Kvinner og kvinnebevegelse i Nord-Odal 1880-1920» av Ingegerd Tronbøl. Videre kan du blant annet lese om en tragisk drapssak fra Toner-roa, om husmannsgutten som ble kjent restauranteier i Christiania, og om Knapper-jenta som ble misjonær i Kina. Som vanlig er det maleren Jon Utheim som står for forside-illustrasjonen, som har blitt et «varemerke» for heftet gjennom mange år. Årets utgave er den 18. i rekken.

«Jul i Nord-Odal» fås kjøpt på følgende steder: Odal Sparebanks avdelinger (Sand, Mo og Skarnes), Bakketun Mat, Berg Servicesenter, Austvatn Landhandel og Kafferi, ESSO Sandberg, Støverud Mat, Ukkestad Klær & Sko, Milepelen, Ringvold Rør og Sanitær og Joker Bruvoll. Dessuten kan du bestille heftet ved å klikke på linken «Bestilling» til venstre på denne siden! Her kan du også bestille boka «Der er en bygd», som fortsatt er i salg.

«Odalskalenderen», som utgis av Odal Slektshistorielag, inneholder som vanlig en rekke fine bilder fra både nord og sør. Kalenderen har også en interessant oversikt over alle odølinger som har vært på Stortinget, fra John Collett Bredesen (valgt 1848) og fram til Bjørn Hernæs (valgt 1993).

Kalenderen selges i Odal Sparebanks avdelinger (Sand, Mo og Skarnes), Odalsbua, Joker Slåstad, Bakketun Mat, Berg Servicesenter, Austvatn Landhandel og Kafferi, ESSO Sandberg, Marihøna og Joker Bruvoll. I tillegg driver medlemmer av slektshistorielaget oppsøkende salgsvirksomhet i enkelte strøk.

Vi minner også om Hans Ludvig Fredheims bok om flyktningetransporten på Trautskogen under krigen. Den fås kjøpt i Marihøna, i Frivillighetssentralen på Sand og i Joker Bruvoll. Les mer om boka på Odalsportalen!